Willkommen › Foren › Mitglieder-Forum der Droste-Gesellschaft › Kedvenc slotjaid a HellSpin kaszinoban
- Dieses Thema ist leer.
- AutorBeiträge
Kosstur
GastMár egy hete élvezem a megaways slotok játékát, a kedvencem a Fire Stampede. Nem csak a gyönyörű grafika miatt választottam őket, hanem azért is, mert a klasszikus slotok mellett sok belső bónusz is van, és egyébként wild szimbólumok is vannak, amelyek mindig felvidítanak, amikor megjelennek. Melyek a kedvenc slotjaid? Lehet, hogy rajtam kívül más is játszik a HellSpin kaszinóban?
Morris
GastHa nem tévedek, ennek a játéknak a logója egy hatalmas bika, igaz? Személy szerint én jobban szeretem a tematikus slotokat, például a Gates of Olympus-t, gondolom hallottál már erről a játékról. Szerintem ez a legjobb megtestesítője az ókori Görögországnak a HellSpin kaszinóban, bár mindenkinek más az ízlése, és ezt elfogadom. Különböző típusú slotokkal is kísérletezek, például tegnap megismerkedtem a sweeps slotokkal, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom az Ultra Pandát. Őszintén szólva nem számítottam rá, hogy a ritka, ugyanakkor nagy nyeremények ennyire magával ragadnak, ez a slotok sajátossága.
- AutorBeiträge