Kedvenc slotjaid a HellSpin kaszinoban

Willkommen Foren Mitglieder-Forum der Droste-Gesellschaft Kedvenc slotjaid a HellSpin kaszinoban

• Dieses Thema ist leer.
Ansicht von 2 Beiträgen - 1 bis 2 (von insgesamt 2)
  • Autor
    Kosstur
    Gast

Már egy hete élvezem a megaways slotok játékát, a kedvencem a Fire Stampede. Nem csak a gyönyörű grafika miatt választottam őket, hanem azért is, mert a klasszikus slotok mellett sok belső bónusz is van, és egyébként wild szimbólumok is vannak, amelyek mindig felvidítanak, amikor megjelennek. Melyek a kedvenc slotjaid? Lehet, hogy rajtam kívül más is játszik a HellSpin kaszinóban?

#6461 Antworten
    Morris
    Gast

Ha nem tévedek, ennek a játéknak a logója egy hatalmas bika, igaz? Személy szerint én jobban szeretem a tematikus slotokat, például a Gates of Olympus-t, gondolom hallottál már erről a játékról. Szerintem ez a legjobb megtestesítője az ókori Görögországnak a HellSpin kaszinóban, bár mindenkinek más az ízlése, és ezt elfogadom. Különböző típusú slotokkal is kísérletezek, például tegnap megismerkedtem a sweeps slotokkal, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom az Ultra Pandát. Őszintén szólva nem számítottam rá, hogy a ritka, ugyanakkor nagy nyeremények ennyire magával ragadnak, ez a slotok sajátossága.

Ansicht von 2 Beiträgen - 1 bis 2 (von insgesamt 2)
Antwort auf: Kedvenc slotjaid a HellSpin kaszinoban
Deine Information:

Unsere Webseite verwendet sog. Cookies. Bitte stimmen Sie der Nutzung von Cookies zu. Informationen zum Datenschutz

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen.
Wenn Sie diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwenden, werden keine Cookies gespeichert. Wenn Sie auf "Akzeptieren" klicken, erklären Sie sich mit der Nutzung von Cookies einverstanden.

Weitere Informationen zum Datenschutz entnehmen Sie bitte unserer Datenschutzerklärung

Schließen