Willkommen › Foren › Mitglieder-Forum der Droste-Gesellschaft › Hogyan lehet bónuszokat szerezni a Bet22 bukmérnél?
- Dieses Thema ist leer.
- AutorBeiträge
TomaszKam
GastLátom, hogy a Bet22 bukmérnél rengeteg bónusz van, de nem értem, hogyan lehet hozzájutni. Például van egy üdvözlő bónusz — ehhez mit kell tenni? Csak feltölteni a számlát, vagy még valami más is szükséges? Hallottam, hogy néha a bónuszokat csak bizonyos sportágakra adják, ez igaz?
Herbert8
GastHol olvastad ezt az információt, hogy a bónuszok csak bizonyos sportágakra vonatkoznak? Őszintén szólva, ilyet én most hallok először. Nem állítom, hogy ilyen promóciók nem léteznek, de én eddig még nem találkoztam velük. Nemrég regisztráltam a Bet22 bukmérnél https://bet22.hu/bonuszok , és először megkaptam az üdvözlő bónuszt — egyébként ahhoz, hogy megkapd, fel kell tölteni a számlát. Én 10 eurót töltöttem fel. Egyébként a bónuszok tényleg nem csak focira érvényesek, hanem tenisze, sőt asztaliteniszre és e-sportokra is. Ezekre a sportágakra tettem én is tétet. Próbáltam bónuszpénzből fogadni a Bayern – Dortmund meccsre, 15 €-t tettem, és sikerült kis nyereményt elérni. Neked inkább az a szimpatikusabb, ha a bónuszt azonnal nagyobb tétekre használod, vagy inkább több kisebb tétre?
- AutorBeiträge