Willkommen › Foren › Mitglieder-Forum der Droste-Gesellschaft › Bónuszbetét sportfogadáshoz Magyarországon
- Dieses Thema ist leer.
- AutorBeiträge
Dermall
GastHallottam, hogy az elmúlt évben a bukmékerek fejlesztették a bónuszbetét rendszerüket, és most rengeteg változatot kínálnak. Egyébként érdekelne, hogy hogyan töltöd fel a számládat. Általában egyszerűen átutalom a pénzt a bankszámlámról, és megvárom, amíg a pénz jóváírásra kerül a számlámon. Kapott már bónuszbetétet sportfogadásra Magyarországon?
Kosstur
GastFigyelj, ez valójában logikus fejlemény, mivel minden bukmékeriroda minél több új ügyfelet szeretne szerezni. Érdekes, hogy a platformok mit fognak kínálni Halloween és a fekete péntek előtt. Amikor regisztráltam az IviBetre https://ivibet.hu/bonuszok , 160 000 forintot kaptam, de szerintem 2 hét múlva ez nem lesz a maximum, és az ajánlat még jobb lesz. Épp most fogom ezt megnézni a bátyámmal, mivel ő is érdekli ez a terület. Már alig várja, hogy fogadást tegyen a Bajnokok Ligájára. Egyébként melyik sportágat kedveled a fogadásokhoz?
- AutorBeiträge